Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории с падащо меню

Акордеонни категории

Възглавничката за очи с пълнеж от розов кварц помага лесното заспиване

Дата: 2014-01-10

Представяме Ви колекцията от луксозни възглавнички за очи с пълнеж от органично ленено семе и полускъпоценни камъни, с подвижна горна калъфка от чиста коприна.

                Възглавничката идеално се адаптира по контура на лицето, а фината коприна има охлаждащ ефект. Нежният натиск на възглавничката върху зоната на очите и лицето подпомага навлизането в състояние на релаксация и възстановява нервната система. Калъфката от чиста коприна може да се сваля и да се пере /на ръка/, а вътрешната калъфка е от чист памук.

                Комплектът LOVE е с розов кварц и съдържа аромат „Purple Rose”; , 5 ml. Розовият кварц е камъкът на любовта, създава чувство на съпричастност и хармония, подпомага лесното заспиване.

                Комплектът MEDITATION е с аметист, с аромат „Meditation”, 5 ml Аметистът има балансиращ и омекотяващ ефект върху неспокойния ум. Той подобрява концентрацията и е отличен за за практикуване на медитация.

                Комплектът HARMONY е със содалит, с аромат „Harmony”; 5 ml.  Содалитът е много ефективен на ментално ниво. Той помага за възстановяване на емоционалния баланс и създава чувство на самоувереност. Чувства като вина и страх се стопяват. Содалитът охлажда и омекотява и помага за организиране на мислите.

                JOY с авантюрин, аромат „Freshness, Silence”;, 5 ml. Авантюринът успокоява нервната система, укрепва я и я релаксира, намалява стреса и вътрешното напрежение. Това е камък, който усилва качества като баланс и хармония

                Горна калъфка - коприна отделна вътрешна калъфка от чист памук пълнеж - органично ленено семе и полускъпоценни камъни.

                Комплектът включва есенциално масло 5 ml

                Всичко е подредено в красива опаковъчна кутия, 24 х 11см, тегло ок. 280г.

Купете сега на цена от 39 лв, зарадвайте някой любим човек!